Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-05-04@04:15:25 GMT

بیوگرافی/یک قهوه تلخ و ماندانا سوری

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۹۹۱۸۶

بیوگرافی/یک قهوه تلخ و ماندانا سوری

به گزارش وانانیوز، 

بیوگرافی ماندانا سوری بازیگر قهوه تلخ را در زیر بخوانید: 

بیوگرافی کامل ماندانا سوری

بعد از کلی پرس و جو توانستم شماره بازیگر معروف خانم ماندانا سوری را پیدا کنم و با او صحبت کنم. درست مثل لهجه زیبا و منحصر به فردی که در سریال طنز قهوه تلخ داشت صدایی آرام  و دلنشین دارد که از همان ابتدای مصاحبه  به نظرم خسته می رسید که نشان از فشار رسانه ها و بیماری اش داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما با این همه بسیار مهربان و صبور تلاش کرد با من صحبت کند.

بانو ماندانا سوری

اگر بخواهم از ماندانا سوری بگویم، باید بگویم "بانو ماندانا سوری" یک بانوی تمام عیار، کسی که با برنامه قهوه تلخ مهران مدیری کارگردان معروف کشورمان بیشتر شناخته شد و استعدادهایش برای دیگران نمایان تر شد. ماندانا سوری از دهه شصتی های سخت کوش و توانمند است. او متولد ششم شهریور سال 1364  است و آن طور که خودش می گوید پدرش کرمانشاهی و یک کرد است.

 

رشته تحصیلی ماندانا سوری

رشته تحصیلی ماندانا سوری مترجمی زبان انگلیسی از دانشگاه علمی کاربردی تهران است. رشته ای که آن طور که خودش هم اذعان می کند باعث شده است که دنیا برایش کوچک تر شود و بیشتر با فرهنگ ها و زبان های دنیا آشنا شود. رشته ای که عمیقا دوستش دارد و برای گذراندن آن زحمت فراوان کشیده است.

کلاس های بازیگری ماندانا سوری

با اینکه ماندانا سوری با فیلم های مهران مدیری مشهور شده است اما او درس های بازیگری را در کلاس های استاد سمندریان گذرانده است و تاترهای زیادی را نیز اجرا کرده است و چند ورکشاپ بازیگری نیز برای آموزش بازیگری به هنرجویان علاقمند، در سابقه حرفه ای خود دارد.

فیلم ها مشهور ماندانا سوری سریال مرد دوهزار چهره سریال قهوه تلخ نقش "قیصرالسلطنه"

3.سریال ویلای من نقش "سیسی همسر جمشید مشکلات"

سریال اتاق عمل شبکه تهران سریال شوخی کردم

برند مهران مدیری اعتبار می آورد

این روزها نام ماندانا سوری با بیماری (ام اس) بیشتر بر سر زبان ها افتاده است. البته مطمئناً آنچه او را پیش از بیماری به شهرت رساند خنده ای بود که با  "سریال قهوه ی تلخ" بر لب مخاطبان خود نشاند، در سریال پر بیننده مهران مدیری که حالا نامش یک برند است و هرکسی را با خودش به اوج می کشد. کسانی مثل خانم ماندانا سوری که اگر ذوق و توانایی داشته باشند حتما مخاطبان آنها را می پذیرند و برای انتخاب مهران مدیری ارزش قائل اند.

اما گویی مخاطبانش حالا آن خنده ها و قهقهه ها را فراموش کرده اند و دوست دارند خنده ای به تلخی یک قهوه ی تلخ بر لب او بنشانند. با اعلام نیاز مالی این ستاره و علام شماره کارت او فقط مبلغ 12 میلیون جمع شد! که شاید برای هفته ای یک آمپول 7 میلیونی مبلغ بسیار ناچیز باشد!

بیشتر بخوانید: 

روایتی تلخ از وضعیت جسمانی ماندانا سوری بیماری ام اس ماندانا سوری

آن طور که خانم ماندانا سوری خودش می گوید در زمان بازی در قهوه تلخ یکدفعه زمانی که داشت به همسرش نگاه می کرد حالش بد شد و بعد هم متوجه ورود بیماری ناخوانده اش شد. با اینکه حالا او از همسرش جدا شده می گوید به دلیل بیماری، فرزند دختری را که باردار بوده است از دست داده است. فرزندی که اگر بود، امسال با دیگر هم سن و سالانش به کلاس اول می رفت. این جمله برای من فقط و فقط نشان از مهر مادری اوست که برای فرزندش حفظ خاطره و سال شماری می کند. مادر مادر است حتی اگر فقط یک لحظه ضربان قلبش برای فرزندش تندتر بزند؛ چه رسد به فرزند خانم ماندانا سوری که شش ماه با وجود بیماری برای نگه داشتنش تلاش کرد و موفق نشد. بعد از، از دست دادن فرزندش به دلیل بیماری (ام اس) گربه ای را نگه داری می کند به نام حنا، که متاسفانه از آپارتمان سقوط می کند و چون بر روی ماشین شخصی می افتد خانم سوری خسارت ماشین فرد را نیز پرداخت می کند! خانم سوری در سکوت خبری برای کمک به حیوانات خیابانی نیز تلاش می کند. همان طور که گفتم قلب بزرگی دارد و عاشق حیوانات است.

بیشتر بخوانید: 

صحبت‌های دلخراش ماندانا سوری بازیگر قهوه تلخ درباره بیماری‌اش افزایش مشکلات حرکتی مانداسوری و رسانه ای شدن ماجرا

 او می گوید که مشکلات حرکتی اش بیشتر شده و دوست نداشته است که مشکلاتش رسانه ای شود. حالا که با او صحبت می کنم پایش پیچ خورده و منتظر ورود مادر مهربانش است و حتی نگران مادر است که با تمام گرفتاری هایش ماندانا را تنها نمی گذارد. نمی خواهم بیش از این بر درد و رنجش اضافه کنم. امیدم به سلامتی و چینش پازل سلامتی از طرف خداوند برای اوست.

 

بزرگترین آرزوی ماندانا سوری

به عنوان آخرین سوال از او در مورد بزرگترین آرزویش می پرسم. خانم ماندانا سوری بزرگترین آرزوی شما چیست؟

در پاسخ می گوید:« شاید تنها سوالی که دوست دارم پاسخ دهم همین باشد. ای کاش مردم دیگران را این طور بی رحمانه قضاوت نکنند و فقط نوک بینی خود را نبینند.»

منبع: وانا

کلیدواژه: ماندانا سوری بازیگر قهوه تلخ ماندانا سوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۹۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پیش تولید سریال ماه‌شرف خانم در سنندج

مدیرکل صدا و‌سیمای استان کردستان از آغاز پیش تولید سریال ماه‌شرف خانم ملقب به مستوره اردلان خبر داد و گفت: این سریال در ۳۰ قسمت ۴۰ دقیقه‌ای تولید و روی آنتن خواهد رفت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، علی مرادی ظهر امروز در جلسه قرارگاه رسانه‌ای استان که به مناسبت برنامه‌ریزی و پاسداشت روز دختر در صداوسیمای کردستان برگزار شد، اظهار داشت: تقویت فرهنگ رضوی و آشنای با جایگاه  فرهنگ‌ ایرانی و اسلامی با هدف هم‌افزایی و راهکارهای عملیاتی و پیشنهاداتی برای تولید محتوا در فضای رسانه تشکیل شود.

وی گفت: تبیین جایگاه حضرت معصومه(س) به عنوان الگوی بی‌بدیل در کمال، معرفت، علم و شایستگی برای دختران به عنوان مادران آینده ایران بسیار ارزشمند و پراهمیت است، لذا توجه به پرداختن موضوع حجاب و عفاف و الگو سازی دختر ان مسلمان کُرد یک ضرورت اساسی و بنیادی برای استان کردستان است.

مدیرکل صدا و‌سیمای استان کردستان تصریح کرد: تأثیرگذاری دختران کُرد با رویکرد الگو آفرینی، بصیرت افزایی، نشاط بخشی و تبین جایگاه دختران کُرد در دفاع از عزت ملی و مقاومت هوشمندانه تبلیغات دشمان با تأیید بر کرامت زن ایرانی ضرورت است. 

وی با بیان اینکه برنامه‌های متنوعی به صورت گسترده برای پاسداشت روز دختر و دهه کرامت تدارک دیده شده است، افزود: حضور پرنشاط و پرقدرت در فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی، ورزشی با رویکرد هویت قومی و ملی در تحقق این امر بسیار تأثیرگذار است.

مرادی عنوان کرد: امروز در نظام جدید حکمرانی دنیا قدرت رسانه تعریف شده و به عنوان قوه چهارم شناخته شده، رسانه‌های اجتماعی قوه چهارم با تأثیرگذاری هنری و فرهنگی تعریف کُرد و اهمیت حوزه رسانه برکسی پوشیده نیست.

وی درباره فعالیت قرارگاه قرارگاه رسانه‌ای استان توضیح داد: این قرارگاه براساس مصوبه شورای تامین استان تشکیل و با شکل‌گیری کارگروهای مربوطه نقش هم‌افزایی داشته و باید تمام توان خود را برای پیشبرد اهداف قرارگاه به‌کار بگیریم.

مدیرکل صدا و‌سیمای استان کردستان خطاب به اصحاب رسانه اظهار کرد: تلاش‌ها و خلاقیت‌های شما در مراسمات مختلف به ویژه انتخابات سال گذشته بسیار ارزشمند بود، مدیران فرهنگی و فعالان فرهنگی و عناصر رسانه‌ای در استان فرمانده‌های جنگ شناخته شده هستند و بسیار در این عرصه خوش درخشیده‌اند.

وی با یادآوری تولید و پخش سریال سنجرخان، از آغاز پیش تولید سریال ماه‌شرف خانم ملقب به مستوره اردلان خبر داد و افزود: این سریال در 30 قسمت 40 دقیقه‌ای تولید و روی آنتن خواهد رفت. عدم تعیین‌تکلیف شهرک سینمایی سنه‌دژ موجب تأخیر در تولید این سریال شده که هفته آینده استاندار پیگیری و تعیین تکلیف خواهد شد.

مدیرکل صدا و‌سیمای استان کردستان با اشاره به اینکه 58 شبکه ماهواره‌ای کُرد زبان تبلیغات منفی و جامعه ما را تهدید می‌کنند، یادآور شد: الگوسازی و توجه به ظرفیت‌های نمونه افراد شاخص کُرد و زبان فرهنگ و هنر به نوعی بازدارندگی خواهد داشت و می‌توان از این طریق بسیاری از مشکلات و آسیب‌های جامعه را کنترل کرد.

به گزارش تسنیم؛ ماه شرف خانم ملقب به مستوره اردلان در سال 1220 قمری، در زمان حکومت امان الله خان والی اردلان در خانواده‌ای اهل فرهنگ در سنندج به دنیا آمد. خانواده‌اش، برخلاف فرهنگ و سنت آن زمان، او را هم‌تراز با مردان به آموختن علوم آن زمان تشویق کردند و وی نیز با ذوق و قریحه شعری‌اش، به یکی از شاعران نامدار این دوره تبدیل شد و در تاریخ نویسی نیز برابر با سایر مورخان آن دوره جلوه کرد.

زبان‌های کُردی، فارسی و عربی را نزد پدرش ابوالحسن بیگ قادری آموخت.

اولین زن تاریخ نگار جهان در 17 سالگی به اجبار با خسرو خان، فرزند امان الله خان والی سنندج ازدواج کرد و بیشتر اوقات خود را به مطالعه و سرودن شعر و نوشتن تاریخ می‌گذرانید و چون خسرو خان نیز شاعر بود، بیشتر او را بدین کار تشویق می‌کرد، مستوره هم به خسروخان علاقه‌مند شد.

دوران خوشبختی و آرامش روحی مستوره چندان طولانی نبود، زیرا خسرو‌خان اردلان در سال 1250 هجری قمری به بیماری کبدی دچار شد و ‌در 29‌ سالگی درگذشت. مرگ همسر و داغ از دست‌دادن برادر جوان ناکامش ابوالمحمد، علاوه بر سلب نشاط و شادابی جوانی از مستوره، ضربات روحی زیادی که دو ماه پرستاری و شب‌زنده‌داری از همسرش تحمل کرده بود، او را به انزوا و عزلت و مطالعه کتب دینی و تألیف کتاب عقاید کشانید.

مستوره در سال 1263 سنندج را ترک کرد و به سلیمانیه رفت و در همان شهر دیده از جهان فروبست. از جمله آثار این بانو می‌توان به دیوان شعر با 2 هزار بیت در قالب‌های مثنوی و غزل، تاریخ اردلان که معروفیتش را دو چندان کرده و وی را در عرصه تاریخ نگاری پرآوازه کرد و عقاید و شرعیات که عقاید مستوره در مذهب اهل سنت شافعی است، اشاره کرد.

انتهای پیام/484/

دیگر خبرها

  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت + جزئیات
  • مهران مدیری هنوز برای تولید سریالش مجوز نگرفته است
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت!
  • آغاز پیش تولید سریال ماه‌شرف خانم در سنندج
  • آغاز پیش‌تولید سریال «مستوره اردلان» در کردستان
  • عکس| خانم بازیگرِ تلویزیون، برای همیشه ایران را ترک کرد
  • مهران مدیری مجوز «پدر قهوه» را گرفت؟